Introductie

Vele jaren hebben wij met tweedehands treinen en wat daarbij hoort op beurzen gestaan zoals: Eurospoor, Rail 20XX, Euretco en Modelspoordagen. Inmiddels zijn we met pensioen. Anderhalf jaar geleden was voor ons daarom de laatste beurs en wel Eurospoor. Ook daar waren we al aan het uitverkopen. Sinds kort hebben we een groot deel van onze voorraad op onze webwinkel gezet en langs die weg willen we onze voorraad voortaan verkopen.
In de komende tijd wordt het assortiment verder uitgebreid. Hou daarom de website in de gaten of zend ons uw emailadres. Dan houden wij u op de hoogte. De beschrijving op de webwinkel is beperkt. We hebben namelijk enorm veel foto's moeten maken en teksten op internet moeten zetten. Belangrijke opmerkingen staan er uiteraard bij. Maar wilt u meer weten, stuur ons een email via de website. Later breiden we toelichtingen waar nodig nog uit.
Voor het grootste deel zijn de prijzen verlaagd t.o.v. de prijzen zoals die op de beurzen gehanteerd werden.

LET OP: DE VOORRAAD VAN DEZE WEBWINKEL IS NIET UP_TO_DATE.

INFORMEER GERUST OF IETS WEL OF NIET AANWEZIG IS.

Kopen?

Om te kopen maakt u eerst een keuze via de index, links op deze website. Noteer op papier de bestelcode van het door u te bestellen artikel(en). Heeft u uitgezocht wat u wilt hebben, klik dan links op bestelformulier. De rest wijst zichzelf. Raadpleeg de bestelprocedure voor informatie over de bezorging en de daaraan verbonden kosten.

Te koop gevraagd

Hebt u iets aan te bieden zoals treinen, treinbanen, treinenboeken e.d., schroom niet om contact met ons op te nemen.