Introductie

As Good as New is een Voorburgs bedrijf dat zich sinds 1994 bezighoudt met de in- en verkoop van antiek en curiosa. Aparte hebbedingen, die leuk zijn om cadeau te geven en die het waard zijn een tweede leven te leiden. Presents of the past .... Verkoop vond jarenlang met veel succes plaats via een kraam op de antiekmarkt van het Lange Voorhout in Den Haag. Sinds 2003 verkoopt As Good as New ook via internet. In juli 2013 zijn wij gestart met een geheel vernieuwde website, waar het hele assortiment inclusief foto's overzichtelijk gerubriceerd staat. Wil men meer foto's of meer informatie - stuur dan even een email. Ook is het mogelijk via een telefonische afspraak het object van uw keuze in onze toonkamer te bekijken. Wij staan bekend om onze zorgvuldige verpakking met bubbeltjesplastic. Zelf afhalen kan natuurlijk altijd. Af en toe staan wij nog wel op antiek- en curiosamarkten en zo mogelijk zetten wij die data van te voren op de website. Sinds 2005 richt As Good as New zich ook op modeltreinen en modelauto's. Zie hiervoor Graven Railways and Models. Wij hopen op een leuk contact met u. Met vriendelijke groeten, Tatjana Graven.

Hoe te bestellen?

Om te bestellen maakt u eerst een keuze via de index, links op deze website. Achter iedere categorie staat tussen haakjes het aantal artikelen uit die categorie vermeld. Noteer op papier de bestelcode van het door u te bestellen artikel(en). Heeft u uitgezocht wat u wilt hebben, klik dan links op bestelformulier. De rest wijst zichzelf. Raadpleeg de bestelprocedure voor informatie over de bezorging en de daaraan verbonden kosten.

Op de hoogte gehouden worden?

Mail ons in dat geval uw emailadres en eventueel datgene wat u zoekt.

Bent u tevreden en vindt u ook dat As Good as New meer bekendheid moet genieten, deel of like ons dan op Facebook. Bij voorbaat dank.